Potraga za blagom Team Building

Šta se dobija:

  • Igra potraga za blagom sa postavljenim zadacima
  • Nagrada za pobednički tim
Clear selection
SKU: N/A. Kategorija proizvoda: .

Opis usluge i opšte informacije

Potraga za blagom je jedna od uzbudljivijih igara u našem team building programu tokom koje timovi moraju da obave različite zadatke i pokažu svoju sposobnost orijentacije u prostoru, da sarađuju i planiraju red kojim će se izvršavati zadaci, kao i da učine da tim uspešno funkcioniše.

Igra može zahtevati i sposobnost kreiranja određenih pozorišnih elementa, kao i talenat za fotografisanje.
Svaki tim dobija mapu na kojoj su označena mesta za fotografisanje, a zadatak tima je da pronađe ta mesta, kao i da u predviđenom roku stigne do njih.

Timovi treba da odgovore na izazov, preuzmu odgovornost i raspodele posao na sve svoje članove, a mi ćemo se postarati da svaki član tima dobije ulogu i sa jedne i sa druge strane objektiva.

Nagrade se dodeljuju timovima koji naprave najbolje fotografije i u isto vreme izvrše najveći broj zadataka u predviđenom roku.

Za igru potraga za blagom preporučujemo pravljenje timova od 5 do 7 članova. Vi možete da odaberete dužinu trajanja igre, a mi preporučujemo da to bude od dva i po do tri sata u jednom delu grada.

Postoje dva tipa igre: peške i biciklom. Fotografije koje vaš tim napravi tokom igre mi ćemo sakupiti i staviti vam na raspolaganje, tako da možete da ih objavite na društvenim mrežama, ili ih mi možemo prezentovati tokom gala večere.